Älskade Comet.............

trött å sliten efter en jobbig jobbar helg!!! Var på marknad med päronen i lördags.....trevligt, fast aldeles för mkt folk för min smak. Mest bara skit på marknaden, köpte bara "sladdkakor" (som man säger i ångermanland) vi har ju ingen som bakar sånna längre sen farmor gick bort......så ja har ätit sladder på brinnande livet......å njutit *gott gott*.

Annars så händer de inte mkt på fronten!! Varit ute å myst med cometen i helgen, de e så kul att se att han e så pigg å glad för att vara 22 år =), släppte han i en mindre hage igår där han fick gå och beta medans ja fixade i stallet, de finns ju inget bete kvar i stora hagen......gissa om han blev glad *haha* ja bara stod å skrattade åt hans bravader, han kollade på mig som om ja vore från vettet!!!! Han e såååååååååååååå mysig min gamle vän!!! Alltid gosig och kommer springandes och gnäggandes när man ropar på honom. Huvva tänker på mitt beslut att ta bort honom i höst, de känns så fruktansvärt tungt, vet inte hur jag skall grejja detta. De e ju ännu jobbigare då han e så levnads glad å frisk. Fast ja vet ju med nästan 100% säkerhet att han kommer bli dålig i vinter igen =(. Han e så fruktansvärt speciell denna häst, kan inte sätta fingret på de men han e fruktansvärt klok å han visar så tydligt vad han vill....nästan som att han förstår allt......knepigt!!!! Han e en häst som alla tycker e skojjig, dom tycker att han e speciell och påhittig, å ännu värre har han blivit nu när han e gammal......han bestämmer allt =) å visar det så tydligt!!!! Härom dagen så skulle ja ta upp honom för att bara borsta.....då drog han iväg med mig upp mot vägen......han ville gå på en promenad, man kan inte annat än att skratta, ja försökte vända tillbaka efter en bit men de gick inte herr'n hade tänkt att ta en sväng, å då vare bara att hänga med *skratt*. Har heller aldrig stött på en häst som lyfter på bakbenen å pekar med mulen mor ljumsken å vill att man ska klia.....å han ger sig inte förrän man kliar heller, han lyfter benet så högt att han nästan ramlar *asg*. Förmodligen kommer ja aldrig att hitta en liknande häst igen, de e ju så.......de finns så många vanliga hästar å några som e mkt speciella!!!

Ne nu känns de jobbigt att tänka på att han snart få trava vidare......kan inte hålla tårarna tillbax =(

     

Jobb snart *suck*

//S

Kommentarer
Postat av: ella

Jasså du har satt in en bild på mej haha....
det är okej det.... hur har ni det då? hur går det med husplaner å hur går det med hästen ni var å tittade på? hareeeeeeeeeeeeee göööööötttt kram

2007-08-29 @ 20:25:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0