ojojoj.....

Nu e de längesen ja bloggade. Inget intressant har hänt heller. I helgen som var så var jag och några tjej kompisar ut på 30+ (sorry alla som inte e 30 och inte blev bjudna) iofs så e ja inte 30 heller men ja kommer in på andra grunder *haha*. Jag blev lite väl rund under fötterna = hem rätt tidigt. Förfesten var super, med massa mat,vin, rom och cola och kareoke =). Lördagen och söndagen var dekadens!!!

I veckan har jag haft praktik, börjar bli lite roligare nu iaf.......men som ja nämt förut så gillar jag skolan bättre!!!!

Igår var jag och shoppade lite nya saker upp till vår stuga i vemdalen, de behövs lite nytt där upp eftersom de flesta sakerna är från då stugan byggdes 1976 om min mormor har lite svårt att skiljas från dessa saker.....men nu har vi äntligen fått tillåtelse att göra om lite. Det var tänkt att ja, mamma Å pappa skulle åka upp nu i helgen, men det kom annat ivägen. Ist så skall jag å päronen fortsätta shoppingen till stugan ute på ikea på lördag!!!

Imorn är det hockey *längtas*

Lite av det ja inhandlade:

två sånna mattor tillde två mindre sovrummen.


4 överkast till våningsängarna.

Snygga passande kuddar till den röda vardagsrums soffan.


sen belv det en ny lampa in till ena lilla rummet samt några fina ljuslycktor från sia.

äntligen freeeeedag

Skönt med helg, sisat dagen på min praktik.....börhar på nästa på tisdag!! Har precis ätit en bit av min EGEN händigt fiskade lax som  var hur god som hälst!!!!! Även fått i mig två glas gott vitt vin, så nu är man redo för fredagskvällens bravader =) ( som blir horisontal läge i soffan med vänd-schema).
Imorn är det jobbar natt....spännande vad natten har att erbjuda *haha* eller inte =) *same same but diferent*

Jag gjorde som Linda.......detta test som var rikstigt skojjigt, och ett mkt intressant resultat........mitt i prick!!!!!!!!

InåtvändUtåtriktad
PlanläggandeUpplevande
KonkretAbstrakt
TänkareKänslostyrd


SÅDAN ÄR DU:

Du finner din energi i den inre världen och gillar att tänka på saker (utan att nödvändigtvis tala om dem). Du anstränger dig att förstå andra människor.

Du gillar att ha struktur och ordning i ditt liv. Du använder troligtvis din kalender flitigt för att hålla koll på de saker du skall komma ihåg. Du fattar snabbt beslut - även när det gäller din värdering av andra människor. Därför kan din omgivning uppfatta dig som lite dominant emellanåt.

Du är detaljorienterad och sannolikt en praktisk person, som är intresserad av att ta reda på HUR saker fungerar. Du är resultatinriktad och vill helst göra saker på det sätt du är van att göra dem på.

Du tänker logisk och värdesätter problemlösning där du får använda huvudet. Du är en ärlig och renhjärtad person, som bedömer andra människor utifrån samma värderingar som du bedömer dig själv.



//S


Fööör när stor fiskar'n.....

.......talar om hur stora fiskar han fått....ja då skarvar han som han vill, då räcker armarna inte till......

Haha.....i fredags så hade vi "kick off" eller vad man ska kalla det med jobbet, vi fiskade, lekte vansinniga lekar å drack spriiiiiiiiiiiiit =) Härre gud va fisk det fanns, ja trodde inte de va sant när de flög stora laxar över allt .....hur nära stranden som hälst, man kunde se fenorna på fiskarna vid ytan å dom kom och simmade i stimm ca 4m från stranden *häftigt*. Fast ja e ju som sagt rädd för fiskar, men tycker de e kul att stå och kasta.....å tro ni inte på fasen att den första som får napp är JAG!!!!!!! Ja blev hysterisk och skrek att ngn måste komma å hjälpa mig....tydligen hade ja sagt enl mina arb kamrater att *nu jävlar få nån komma å hjälpa mig innan ja bryter ihop å ja menar allvar* *haha*, själv kommer ja inte ihåg så mkt för det blev en lite traumatisk upplevelse eftersom ja har sån fisk skräck =), iaf kom det tillslut en snäll kille och hjälpte mig upp med fisken,medans jag själv sprang upp på stranden och höll ett avstånd på ca 10m från fisken =).....det var en lax på 3.5kg....skita skoj, å gissa om de blev sura miner från de andra som förgäves försökte få fisk....åsså får ja fisk som e såååååååååååå rädd!!!!!! Ja,ja Jag kan ju säga att ja var även den ÄNDA som fick fisk på heeeeeeeeeeeeeeeeela dagen/kvällen/natten =)

De blev lekar å sprit åxå.....vilket hör till.......premiär badade åxå i badtunna, åkte dock hem vid 23 då de andra började bli odrägliga =)

 försöker att skratta.......fast ja var totalt livrädd!!!!!
 mat dax
 rodd tävling
 mot ön....
 haha.....ngt som heter "pung boll"
 den årliga dragkampen
 mera maaaaaaaaaaaat

På lördagen åkte vi upp till mina päron, träffade bror som va hemma från sthlm, hälsade på mormor å morfar å åt god mat å bara mööööööööööööös =) Planerade med mamma att vi ev ska åka upp å fira jul i stugan i vemdalen i år....de har vi aldrig gjort fast vi har pratat om de så många gånger, hoppas verkligen att de blir så *myyys*

Idag har ja haft min första dag på praktiken....å de har varit skita bra, lite långsamt tempo, med tanke på vad ja e van, men de verkar vara ett bra ställe =)

//S

Varför man plödsligt inser att man inte längre e ung.....

De som tar studenten är ungefär 19 år gamla, föddes på 1980-talet och...
...de var mycket små när Carola slog igenom med låten Främling och de vet inte vilka bröderna Herreys var.
...de tror att A-teens skrivit alla sina låtar själva.
...så länge de kan minnas har det varit lag på att man skall ha bilbälte, även i baksätet.
...de minns inte den tid då lösglass bara fanns i vanilj-, choklad-, och jordgubbssmak.
...för dem har Per Gessle alltid sjungit på engelska.
...de tror att man alltid har kunnat plocka lösgodis själv.
...de är säkra på att Magnus Härenstam alltid varit programledare för Jeopardy och att han aldrig varit komiker.
...för dem är Freestyle en portabel kassettbandspelare och inte en popgrupp.
...de har aldrig ägt en femöring eller en femkronorssedel och de kommer inte ihåg att det funnits tiokronorssedlar.
...de tror att Kebab och Pizza alltid har varit enkelt att få tag på i Sverige.
...de är säkra på att man alltid kunnat hyra videofilmer.
...de tror att Bamse och Brumelisa alltid har varit gifta och haft ungar.
...de vet inte att personerna i Melrose Place en gång i tiden var mentalt friska.
...de har aldrig sett fram emot att titta på Anslagstavlan och Linus på linjen för då fick man äntligen se tecknat på TV.
...de tror att 4,2 är ett nytt Officepaket och inte ett skolbetyg.
...AIDS har alltid funnits i deras begreppsvärld.
...de är fullt övertygade om att läskflaskor alltid har öppnats med kapsylöppnare.
...de har aldrig spelat pac-man och tyckt att det varit fantastiskt avancerat.
...de kommer inte ihåg att man köpte skivor i vinylformat.
...de har inte druckit Festis ur pyramidformade tetrapack.
...de kan inte ana sig till hur livet framför TV:n skulle te sig utan fjärrkontroll.
...de tror att rullskridskor alltid endast har haft en rad hjul under sulorna och att rullskridskor alltid hetat in-lines.
...de tror att popcorn alltid har poppats i mikrovågsugnen.
...de har aldrig badat i havet och tänkt tillbaka på filmen Hajen (I, II, III, IV).
...de vet inte vem JR är och de bryr sig inte om vem som sköt honom.
...de har aldrig sett Batman kallas Läderlappen, ha balettoutfit och att när han slår någon så (bokstavligen) ser man ljudet av "SMACK!", "POW!" och "KLONK!" i rutan.
...de har aldig kallat anslagstavlan för tecknat
...de kan inte föreställa sig att samla material till skolarbeten utan tillgång Internet

torsdag

Idag e ja så himla trött!!!!!!!!!! Har varit förkyld i två veckor, snorar, har ont i huvet å e fruktansvärt trött =(. Tror ja även skulle behöva köpa järn tabletter igen, kanske tröttheten beror på järnbrist, brukar ha problem med det lite nu å då!!!! (som många andra "kvinnor")
Idag har ja dock varit å hälsat på på min praktikplats, där ja börjar på måndag. Det verkar vara bra personal å ska bli spännande. Men konstigt nog så e ja rätt nervös =) vilket ja inte brukar vara.....tror detta kan bero på att ja skall praktisera inom ett område där ja aldrig har jobbat tidigare = ja kan inte så mkt!!!!! De e ju rätt så olikt mig att välja att vara på ett område där ja inte kan ngt, ja e ju lite lat som persona och gillar inte då ja e helt "grön", ja avskyr verkligen att vara nybörjare!!!!!! =) men men.....de lär ju bli lärorikt iaf, kul att lära sig nya saker samtidigt.....de blir nog bra tillslut.

Imorn äre partajj med jobbet, ska tydligen börja redan 09.30.......har ingen vidare lust egentligen, mår fortfarande illa sedan i lödags *haha*, blir säkert skoj då man kommer igång å sen behöver man ju inte stanna såååååå himla länge =)

Nu skall ja dricka lite kaffe så ja piggnar till å sen måste ja ta å stöka undan lite här hemma //S

Nu får de vara nog....

på drickandet för frkn hellström....*suck*. I lördags hade vi stor städning i stallet.....gissa om de var skitigt, ja åkte ut kl 10 å åkte hem 15!!!!! Hann åxå med att fixa de sissta på hästtransporten. Lilla A ringde å fråga om vi ville hänga med på Avvan.....så ja for upp till Annelie å Micke för middag.....Micke bjöd på "larsagne" som va huuuuuuuuuuuur god som hälst....De blev  en massa sprit hemma hos dom å förmodligen så var ja redan packad då vi åkte ner......med tanke på att när ja kollade kameran i söndags så fanns det en hel del kort som ja inte kommer ihåg att ja knäppt *hmmm* =) å de va ja som hade kameran i min "slunga"heeeeeeeela kvällen..........ja,ja de va skoj iaf, A och ja tramsade som vanligt, tror vi ringde några samtal som förmodligen inte var så populära.....men,men sånt som händer =). På söndagen mådde inte fröken alltför bra...."körde buss hela dagen" *fyyyyyyyyyyyyyyy faaaaaaaaaaaaan* de va längesen nu......å förhoppningsvis ännu längre tills nästa gång!!!! ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ nej.....kom precis på att vi har fest med jobbet på fredag......men då banne mig ska ja hålla mig i skinnet å inte ha så jädra brottom med groggarna!!!!!

Här kommer några bilder från helgen.........

 Min älskling i hagen!!!!
Micke rockar!
Ganska lugn än så länge......
Jag å min bästa vän Lilla A
Min andra älskling å hans klasskompis
Lilla A å hennes Love Micke tillika min arb kompis
 I detta skick var min älskade när vi åkte hem
 Jaha å så här slutade tydligen kvällen hemma på golvet hos A & M....=)

RSS 2.0