vemdalen nästa....

Nu åker ja snart upp till stugan med mammsen,mormor & morfar. Vi ska stöka på och försöka städa bort lite saker, *haha* ni vet ju hur gammlingar har det....dom sparar på ALLT. Mamma och ja ska försöka övertala mormor att städa undan lite saker, hon var iaf nöjd med de sakerna vi hade köpt, de e ju skoj med lite uppfrächning, eftersom allt där uppe ståt stilla sedan -76 =). Hunden Emil ska åxå föjla med förståss!!!

Nästa vecka blir en jobbig arbets vecka...det blir arbete/praktik 7 dagar i rad =( men,men ja har inte jobbat på länge nu så ja känner att ja måste ta lite arbetspass när ja blir erbjuden,skall till Härnösand en dag, de ska bli skit skoj har inte varit där och jobbat på ett år, ja trivs så bra med personalen där uppe.....ska bli jätte skoj!!!

ne nu e det dax att packa lite kläder, undra vad det blir för väder, får nog räkna med någon minus iaf!!!

Ha en super helg min vänner!!

Kraaaaaaaaaaam//Proppen

uppdatering...

Jaha då var det än en gång längesedan ja skrev!!!!! Men nu finns det lite mer att skriva om. Den 10/10 gick min farbror över till den andra sidan endast 55 år gammal. Vi vet ännu inte vad som hände, han bara dog knall och fall på en affär, de värsta var att detta hände på min pappas födelsedag!!!!! Det blev en mycket tråkig dag för min älskade pappa. Tyvär så har inte jag haft ngn riktig kontakt med min farbror, vi har bara setts ca 1 gång om året. Men de e alltid tragiskt då det finns jätte gamla människor som inget hellre vill än att få gå vidare får leva i nästintill oändlighet, samtidigt som en frisk 55-åring får gå före. Vem bestämmer turordningen egentligen???? Gruvar mig för begravningen, de e nog det värsta som finns, allt e så ledssamt och dystert! Jag tror iaf att han har det väldigt bra där han nu är med farmor och farfar!!!!

Åxå till ngt MKT roligare!!!! Jag berättade förut om en häst som jag skulle få låna.......detta trodde jag hade runnit ut i sanden! Men så ringde hon i veckan och frågade om ja fortfarande var intresserad? Klart ja är sa jag!!!!! Sen frågade jag vad hästen hade gjort tidigare. Då fick ja mitt livs "chock", hästen har tävlat st george dressyr (& utbildad högre) vilket är svår dressyr, finns nästan inga tävlingar för den hästen här uppe, han hade även gått 120-130 hoppning och var försäkrad till ett belopp som en ny bil kostar!!!!!! Och den vill hon låna ut till mig på obestämd tid?????? Man kan ju undra vad det är för människa som törs låna ut en sådan topp häst. Hästen har varit skadad och opererad i ett bak ben, han har varit konvalecent och bara riden sporadiskt i 1½ år, hon som äger honom bor i skåne och har flera topp hästar och känner att hon inte har tid att sätta igång honom och hon känner att hon inte kommer längre med honom, därför lånar hon ut honom, bara hon vet vars han är och att han får det bra!! Jag var och red hästen igår, jisses, kändes som om jag aldrig ridit förut!!!!!!!!!!! Han var så känslig så ja kan inte sätta ordet på de........en helt underbar häst att rida, han flyttade sig för minsta lilla vikt och började trampa så fort man tog i honom!!!!! *fantastiskt* Nu gäller det bara att hitta en bra tränare som kan lära mig allt det denna häst kan!!!

Nu ska ja ta å sova e jätte trött

kraaaaaaaaaaaaaaaaaam


10 år sedan....

ja tog körkort *haha* otroligt =) måste gå och fixa nytt kort idag så att ja inte blir utan körkort!!!!! Emil (hunden) tycker att de är jätte tråkigt att vara här.....han är ju van att få vara ute som han vill hemma i härnösand, så han blir rätt rastlös och uttråkad här. Tur att de e fint väder idag så vi kan ta en lång promenad på em.

Nu sitter min man och skriver läkemedels tenta hoppas att han klarar den.......de e ju lite svårt när man måste ha alla rätt =( men de går nog bra, annars äre bara att göra om den!!!  Själv måste ja nog ta att börja med min uppsats, *suck* känns som man inte riktigt har tid med den nu under praktiken, men,men de e ju lika för alla så de e bara att bita ihop =)

Ne.....dags att hänga tvätt!!!!!!!!!!!!!!!!

härre gud vad.....

denna vecka har flugit iväg =). Synd bara att jag har praktik i helgen!!

Nu har ja fått besök av min gamla vovve, som e bort adopterad till min mor och far. Dom åker till bror i stlm så då få jag rå om vovven ♥Emil♥ lite =) vi ska ta låååååååååååååånga prommisar och bara mysa, man saknar ju hundlivet då man e utan.

Kul att se att några läser min dagbok =) ja håller alla tummar och tår för att du kommer in på skolan Jörgen, de e så jäkla skoj att läsa!!!!!



//Kram


hockey ikväll förästen hv71-timrå *hejja Timrå*


fortfarande....

så händer inget spännande i mitt liv just nu =(. Var på casinot i fredags med några vänner......å ja gick 1200+, hur kul som hälst. Så på lördagen då jag var på ikea med mor å far så köpte jag en skita snygg skinnjacka.....har velat ha en jätte länge men dom e så dyr.....men nu så har ja fått en riktigt fin =).

Vi handlade en ny våningssäng till ett av de mindre rummen upp till stugan, det blev en sån som är 120 netill och 80 upptill, de tror ja blir skit bra för då kan man sova två på nedervåningen= en sängplats till......

Hängde sen med mina päron upp till härnösand för att äta och bara vara. Å vilken tur vi hade att ja for upp dit!!!! Min pappa har eget företag och har två företags bilar, en ny och en gammal volvo som skräp bil, nu skulle han köpa en ny ist för den gamla och tänkte skrota den.........detta visste jag och ja trodde naturligtvis att den va bara skrot och inget att ha, men ja hade ju kunnat räkna ut att så var inte fallet, utan bilen e jätte "fin" inge rost och går jätte bra, de e bara de att min far inte orkar sätta ut den på annons och tycker att de e för stort besvär för så lite pengar.....ja jag vet, han e lite underlig ibland. Iaf så frågade ja om inte ja å s kunde få bilen för vi behöver verkligen en andra bil.......detta hade inte någon av mina päron tänkt på. Så vi fick ta bilen =). Höll på hela söndagen med att ta bort alla dekaler.....å de var inte lite heller, jäklar va jag gnodde och städade. Den var nog inte städad på flera år =). nu skall ja snart göra kvällen på praktiken........tänk att 4 lediga dagar går så otroligt fort =(

//S

RSS 2.0