Sjukling.....

Idag klev ja upp kl 07.00. Hyrde två filmer igår, en triller och göta kanal 2. Såg trillern imorse, den var se värd kommer dock inte ihåg vad den hette!! Tog sedan tag i städningen, de såg så förjäkligt ut här hemma *huvva*. Efter en halvtimmas dammande med hosta snuva och ev lite feber tog jag en paus för nästa film = Göta kanal 2, de flesta som sett den tycker att den e värdelös, men eftersom jag oftast gillar filmer som andra tycker är dåliga så var ja tvungen att se den. Ja.....den var ju absolut inte lika rolig som ettan men ja tyckte den var sevärd!! I em ska ja försöka förpassa mig ut till Ikea för att inhandla en ny gardin till köket.......________________________________________________
20.30
Hem kommen från ikea för ca 1½ timme sedan. Inhandlade en skit häftig väska som ja bara måste ha för den matchade skorna *haha* en converse väska blev det, as snygg!!! Sen hittade ja några häftiga armband på rea, och en ny gardin till köket. Gardinen är en sån som ser ut som ett tunnt drapperi av trådar....svårt att förklara får knäppa kort =) det blev lite väl ljust i köket av den så ja tror ja ska åka ut och köpa en svart panel längd och hänga bakom, tror det blir skita snyggt =). Köpte även guld schabloner på ikea som ja satte på garderoberna i hallen blev åxå as häftingt, måste nog ta å knäppa lite kort hjär hemma (för er som aldrig e hos mig) *pik*. Hittade även två bruna filtar till sofforna, blev stilrent till vita soffor, brun matta och bruna gardiner!!!!

Känner mig jätte hängig nu, var nog inte ngn bra ide att "gå an" så här idag då ja haft feber, skall bädda ner mig nu och kolla på morden i midsummer!!!

Natti natti
//S

En helg fylld med tok....

Vilken kanon helg jag å Sandra har haft =) åkt en massa vattenskoter, de e så förbannat roligt. På fredagen var i ut med Sandras pappa och åt, Sandra och jag upplevde gamla barndoms minnen......vi hoppade HOPP BORG,alltså fy fasen va skoj det var och gud så jobbigt!!!!! En sån skulle man ha hemma på gården. Folket på restaurangen måste tyckt att vi var vansinniga, har inte skrattat så mkt på länge!!!!! Sedan blev det lite vin och mys, men vi blev så trötta så det blev en tidig kväll för fröknarna!!

På lördagen blev det stor skrubbning av Sandras pappas stora båt.....måsarna hade haft konferens på båten så den var full täckt med skit!!!! vi skrubbade för livet så att vi kunde visa oss ute med den sen!! Måsskiten satt så förbannat hårt så ja tog högtrycken och skulle spruta nära för att se om det gick bort, och lat som ja var så orkade ja inte förflytta mig allteftersom ja sprutade......ja prickade foten med högtrycken en decimeter från foten!!!!!!! Gissa om det gjorde ONT!!!! förbannat så ont det gjorde, ja tappade kännseln på fotryggen och tårna och foten blev blå.......som tur var så återkom kännseln efter ett antal minuter och foten blev återställd!!  På em blev det lite grillning och sedan båtfärd ut till Ulvön.....det blev en heldel vin på båten och väl framme var både ja och Sandra as packad, vi gjorde inte av med en krona!! Vi tolv gick vi och la oss i båten och jag sova ända tills vi var hemma igen.....haha det var längesen de blev så mkt dricka för frkn!! På vägen hem stannade vi på hornö och åt......välldens bästa mat haro där,me looooooove!!!!! Väl hemma i min säng somande jag kl 20, vaknade imorse och var sten förkyld, har feber och e snuvig!! Men fasen så kul vi hade....som vanligt alltså =) Love U my darlin!!!!

Tusen tack Sandra och din super snälla pappa för en skita kul helg!!!

//S

ps: bildbevisen kommer sen......

Vilken snygging!!!!

Var och kollade lite snabbt på hästen i går......vilken SKÖNHET!!!!!! han var fux (röd) med vit snopp ( haha snopp kallas det när hästen har vit näsa) och vita bakben!!!! Han var lagom stor ca 160-165 lite större än min, han var jätte fin i kroppen, grov och kort precis sånna hästar gillar jag!!!!! Jag och A skall åka och provrida till veckan och kolla om vi tycker om honom....vilket ja tror vi kommer att göra =)

Imorn skall ja hjälpa S att skotta skit på hennes extra jobb....sen bär det iväg till höga kusten....ska bli så jäkla skoj!!!

sitter på jobbet och skall förpassa mig ner mot Ip för gubbarna vill kolla på fotboll *suck*

//S

ett kanon erbjudande.......

Har fått ett erbjudande om att låna en super fin häst till hösten =) Jag har ju min gamla älskling men som har varit sjuk dom senaste vintrarna och kommer med säkerhet bli dålig i vinter igen så till hösten har jag bestämt att han skall få vandra vidare. Hade bestämt först att vara utan häst ett tag, men som alla häst människor vet så är det jätte svårt då man haft egen häst. Visst finns det många hästar ja skulle kunna rida på men det är inte samma sak som att ha en egen, ägarna har alltid en massa krav som att man bara får rida si eller så, man får inte göra vissa saker med hästen och en massa andra krav som dela stallhyra. Jag vill kunna känna att ja kan göra som ja vill och vad jag vill. En kompis och jag pratade lite löst om att kanske skaffa en häst tillsammans eftersom hon och jag har samma intressen av hästen, vad vi vill ha för häst o.s.v.........
Fick ett erbjudande av en karl på jobbet att få ta hans svärdotters häst, det är en jätte fin halvblods valack som gått ganska höga klasser i dressyren men som varit skadad. Hästen har blivit behandlad och har vilat i 1½ år, e nu igång lite smått, hon lånar gärna ut den under lång tid och om ja e intresserad så får jag ett bra pris =). Hästen har bra stam är snäll på alla sätt och FUX........precis som min älskling!!!!! Fux= rödhårig= härligt temperament!!!!!!!!

får se hur det blir, känns så jobbigt att min älskade pålle skall bort till hösten men känns som en tröst att få möjlighet att få en ny snabbt.

//S

måndag.......

Usch vad jag har sovit dåligt inatt......vridit ovh vänt på mig hela natten, sovit tvärs över sängen svettats och frysigt *suck* att det ska vara så svårt att sova !!!! Vkanade med huvudvärk som vanligt imorse=coffein abstinens! Kokade kaffe och läste tidningen trött som ett aber!!!!!! Fint väder ute som vanligt då man jobbar.......

Kunde byta bort mitt långfärds pass så jag fick åka hemma ist....skönt att slippa åka långt man blir så jäkla trött!! förästen igår körde ja över ett otäckt djur.....en ORM *huvva* vidriga djur (som ja förövrigt också e rädd för)......ja,ja nog om denna dag nu ska ja ta å hitta på nåt att göra här på jobbet!!

Ciao

Ny i blogg världen!!

Jaha då ska man ta å försöka sig på att vara "inne" och blogga =) Vet inte riktigt hur detta funkar men man blir väl snart varm i kläderna........

Denna helg har varit en riktigt slöar helg, legat i soffan och lyssnat på talbok (åxå inne nu för tiden), när ja väl börjat lyssna kan ja inte sluta, i helgen blev det den röda vargen-Liza Marklund, bra bok men inte lika spännande som nobels testamente!! Har även grejjsat lite hemma, städat och piffat till lite. C har slöat framför datorn som vanligt.....längtar efter en router( stavas???) så ja kan använda den bärbara....eftersom C ockuperar denna *morrrr*. Ja,ja imorn äre jobb som gäller igen förmodligen blir det en tur norrut!!

//S

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0