perfect feber nöjje

igår låga jag febrig i sängen och nät shoppade lite. De här blev mina kap =)


 ett par nya stretch jeans stuprörs modell

 en ljusblå tunika till jeansen

 söt sommar klänning

 ett par svarta och ett par bruna

 gullig tunika

 en ljus grön tunika

 perfect vardags tröjja

Allt till ett pris av 1100 kr =)

Härligt med lite nya vårkläder

torg skräck

minst sagt,fy fy fy..........en aning pinsamt att måsta gå ut på isen under en hockey match med 8000 på läktaren! De var absolut  inte skoj, synd att de bara är att finna sig i sånna saker i detta jobb, hade helst sprungit och gömmt mig.

De går rätt bra att räkna nu iaf, ja börjar få till det, hoppas att det är en snäll tenta UTAN en massa enhetsomvandlingar!!!!

Nu längtar ja såååååååååååå till påsken då vi åker upp till stugan igen, ja längtar verkligen dit NU!!!!! Synd bara att inte pappsen inhandlat ngn ny skoter än, men,men man kan inte få allt. Får hålla mig till skidorna och prommisar ist!! Kul att Biggan ska upp åxå, då har ja ngn att leka med. Igår fick Pållen nya dojjor så blir det till att ligga i hårdträning om vi ska kunna ställa upp på ngn tävling framöver.


ne nu ska ja ut å rida!


kram


startkablar till hjärnan?

De var ett bra uttryck Jörgen *haha* har du hittat några? Isf skulle ja behöva låna dom NU!! Sitter förbrilt att försöka räkna lite läkemedels räkning, men ja får inte hjärnan att funka. Ja hatar verkligenen matte!!

Trött e bara förnamnet idag! Ja klev upp och väckte tuppen.....var och släppte ut hästarna. Tänkte att de blir ju perfect att sätta sig och plugga när ja kommer hem, men vad händer.....ja gjorde tre tal sen somnade ja i soffan =) de e typiskt mig när ja pluggar, ja blir så vansinningt trött!!

Ska ta och koka lite kaffe å se om ja vaknar till. Ska jobba inatt så de känns inte bra att ja e trött redan nu.

ha en bra dag kram kram

program

Äntligen har dom laggt ut dressyr programen på nätet så man slipper skicka efter dom =). Ja hade tänkt att börja försiktigt iaf *haha* lite pinsamt att rida LB med en häst som gått ST George men vad fasen ja kan ju inte rida dom klasserna =). Men gud så dom har gjort om programen sedan ja sisst tävlade dressyr! Kan bli skoj med mitt minne och se hur det går *asg*.

Ska iaf börja träna lite program nu så vi kan ställa upp på ngn klubb tävling till att börja med, de ska bli så himla skoj att se vad vi kan åstakomma på tävling banan =). Hoppas åxå att annelie vill vara med på ngn tävling, ja ska sporra henne så blir hon nog sugen =)

hurtig söndag

frukost vid nio. Kl halv 11 var vi ute på en välbehövd prommis, vi var ute en timme, gud så skönt, varför gör man inte de oftare? Nu e de skidor på tv'n som gäller, sen kommer annelie å micke på besök.

bedrövligt

En Winnerbäck wanabee, en fånig Jimmy jansson kopia, en ur töntig falsk sjungande blond-ryss- blandning.......men ja tror fasen kebab pizzan tar priset!!!!

Fy vad pinsam melodifestivalen e nu förtiden....annat vare när man var liten, nä ja säger bara, herreys, orup å philipsson.....de var grejjer de =)

Ja slår ett slag för gammal hederlig schlager ja iaf!!

äntligen är praktiken över

För den här gången =) nu e ja ledig en vecka å sen börjar nästa praktik period!! Blev sjuk i onsdags, fick feber och världens snuva *uch å fy*, hade praktik på dagen fram till kl 4 vilket var hur jobbigt som hälst då man inte e riktigt pigg, sen hade ja tagit på mig att jobba kvällen på jobbet! Inte bra, så ja gick från praktiken 4 och började kl 5 på jobbet, vi hade mkt att göra och ja tror aldrig ja varit så ofocuserad som då! Man är ju som i en bubbla då man har feber. Å tillråga på allt så började ja kl 7 på praktiken dagen efter. Hade de inte varit för att det var sissta veckan så hade ja varit hemma, men ja vill ju inte måsta ta igen ngn tid på praktiken nu i helgen.
Nu känner ja mig iaf lite piggae och ja firar ledigheten i min ensamhet med ett glas vitt =)

Igår var de ju alla ♥-dag, ja fick super fina blommor av mina kära föräldrar!!

Måste bara tala om att ja har sånna underbara föräldrar som ställer upp på mig i vått och tårrt!! Ja e ju en strul majja men mina päron är alltid så himla snälla och ställer upp då ja strular till det. Iofs så har ja blivit mkt bättre med åren, och ja beundrar dem som stöttat mig och ställt upp på alla mina tokiga upptåg! Tänk bara på min kära far som under flera år när ja var yngre körde mig på häst tävlingar varje helg, han satt med alla ponnymammor vilket ja vet att han inte tyckte var så särskilt skoj =), undra om ja kommer att orka ställa upp så mkt på mina barn? Ja tror mina föräldrar inte hade ngt eget liv under min och mina bröders uppväxt. Ja får lite dåligt samvete för det ibland, men ja vet att dom tar igen det nu när alla flygit ut!

Nästa fre har vi tenta, ja måste försöka sätta mig och börja räkna nu på måndag.

imorn har ja stallet på morgonen, tänkte ja skulle ta en härlig ridtur på morgonen, men så har vitnäsan tappat en sko så det blir inget av det =(

veckan som gått

har varit tröttsam med praktik varje dag. Har klivit upp tidigt varje morgon denna veckan, igår klev ja upp kl 5 för att åka och släppa ut hästarna, varför ja var uppe så tidigt var för att ja började jobba halv åtta.. Ja var fruktansvärt trött då ja kom på jobbet, tur att vi hade en riktigt bra dag på jobbet. Både ja å min kollega tog en välbehövd power nap på em i soffan framför tv´n.
De här med praktik e jätte jobbigt *fy fy* speciellt eftersom man måste försöka att jobba några pass åxå för att få ekonomin att gå ihop =) Nu e de iaf bara en vecka kvar på min psyk praktik *skönt* sen e de VC som gäller ska bli mkt roligare.

Ja klarade iaf min tenta som ja skrev för nästan tre veckor sedan, så jäkla skööööööööööööööööönt =) nu e de bara två tentor kvar i hela utb, en läkemedelsräkning som vi har om två veckor, sen e de en skit tenta till i T6.

I fredags så red jag ut en härlig tur med två tjejer i stallet. Jag har varit nervös för att rida mot ridskolan och över den beryktade hämska ridbron =(. tjejerna tyckte att vi skulle prova och se om vi fick T att gå över. Bron e endast lite mer än en meter bred, den går över en å och det låter när hästarna kliver på den.....ja var mkt skeptisk och såg syner framför mig om hur han stegrar sig och ja åker över räcket!! Ja försökte hålla nerverna i styr men de e inte lätt, ja hoppade av och skulle leda honom över (tordes inte rida).
Men bron bekomm inte T speciellt mkt, han var såååååå duktig, å ja med förästen =) ja var så stolt över mig och pållen! Han var förövrigt rätt lugn under hela ridturen, dock blev det lite bus på vägen hem, han studdsar så himla roligt *haha*

Förkyld har ja gått å blivit åxå!!

Idag så har ja städat lite, de blev snabb städning mellan sporten på tv´n...älskar denna årstid då de e mkt sport på tv´n på helgerna!

Jo......i torsdags så hade ja ett rejält damp anfall och bestämde mig för att nu jäklar ska ja ta tag i våran så kallade klädkammare i lägenheten. Det har varit en mix av förråd å kläkammare. Vi har haft lagerhyllor där inne som vi haft kläderna på så alla kläder e alltid skrynkliga. Det har sett ut som ett bomnedslag där jämt!
Jag drog ut på ikea, köpte rundstång och fästen, trådbackar och hutchar till dom, köpte en härligt mjuk matta och sånna där fina schablon blommor på ikea (röda stora vallmo blommor) Ja slet ut allt där inne.....kan säga att de blev kläder å annat skit i hela lägenheten =) meeeeeeen de blev så himla bra!!!!! Nu hänger alla kläder på galjar förutom mys kläder som ja la ner i trådkorgarna =) Ja köpte äver fina blommiga lådor att ha på hyllorna där inne som man kan slänga ner allt skrot i!! Blommorna på väggen blev jätte fina. Nu behöver man inte ha den dörren stängd och skämmas så fort det kommer folk.

Ne nu ska ja se klart på skidorna å sen åka å jobba natt

kram å hej

efter helgen

som har varit kanon mysig! Haft min älskade hund empan här hos mig å vi har varit ute på välbehövda och härliga prommissar =).

Vid tre ringde dom från stallet  å sa att T hade dragit sitt täcke över huvet å hade fått ett av spännenna i munnen och blödde! Jag störtade ut för att kolla hur det var med honom, då stod han lungt och åt hö =) jag såg varken något blod eller något sår, förmodligen så kanske han hade bitis sig lite för att försöka få av täcket, man undrar ju hur länge han stått med täcket över huvet å inte sett nåt *stackare* =(

Inatt var en lika jobbig natt som lalla andra när S e borta *suck*. Klev ju upp tidigt åxå eftersom ja skulle jobba. Vi har som tur e haft en lugn dag, kul att jobba igen de va ju ett tag sedan nu!!

Snart e denna arbetsdag slut å då skall ja ut och ta en tur med två tjejer i stallet, hoppas bara vår vitnäsa håller sig på backen den här gången =)

vart har vår häst tagit vägen??!!?

Imorse försvann våran häst å det kom ett monster istället!!!!!!!!!!!!!!!! Imorse var han aldeles snurrig och ivrig, som han aldrig annars är! vi bestämmde att vi skulle ta ut honom sisst av alla fyra hästarna, han skulle få gå med ett sto. Vi släppte ut de andra hästarna som direkt sprang och ställde sig vid hö balen längst ner i hagen (vilken man inte ser från ingången till hagen) sen skulle vår snälla lugna häst ut =) *haha* ha var hel tokig så ja fick släppa honom, han såg inte hästarna ngn stans och feg som han är så tordes han inte gå ner för branten som leder ner till där dom andra hästarna står. Han skrek och sprang fram och tillbaka upp i hagen å undrade vars fan dom tog vägen?!? A & jag började gå ner mot de andra hästarna för vi tänkte att då kanske han följer med......men ikke!!! Vi lockade å lockade på honom, han var för galen för att vi skulle kunna leda honom =). Tillslut så hittade han vägen ner å gissa om han blev glad då han fick se de andra hästarna!!!!!!!!!! Stoet var snällt med honom och dom verkar gilla varandra =)

SÅ till dagens ridtur med alla stall kompisarna!! T  var på tårna redan när ja skulle göra iordning honom, han kunde inte stå stilla och var aldeles stirrig, vilket han inte brukar vara, han brukar nästan stå å sova å vara världens lugnaste! Vi hade bestämt att vi skulle rida en lugn tur eftersom vi e lite otränade. När ja kommit upp på honom och vi börjar rida iväg så känner ja att han kröker på ryggen och sänker huvudet......å vipps så lägger våran cool lugna häst av en rejäl bock serie, ja blev rädd å sa till dom andra att nä nu vänder ja å går in i stallet igen (ja e lite feg eftersom ja inte ridit på ett tag) Tjejerna övertalade mig, och sa åt mig att säga till honom på skarpen, å rädd som ja e så trodde ja att han skulle bli värre om ja bråkar på honom, men han skärpte faktiskt till sig. Han trippade å bockade lite om vart annat hela ridturen, iofs så var det inga våldsamma bockningar men ändå!! Till slut efter en timmes nervositet så var vi hemma igen *phu* ja överlevde.....å kommer nog vara tuffare nästa gång de händer! T var genom blöt av svätt.....och helt slut =)

Hoppas detta var en engångs företeélse................han kanske blev så glad att få sällskap ut (vi har ju inte haft det tidigare)

ciao

äntligen äntligen

så har vi flyttat pållen våran!!! Vi höll på ca en timme för att få honom på transporten *jäkla häst*. Han bara stod å tjurade, längde på halsen å blundade lite nonchalant....gissa om man blev galen, han gick in....för att sedan backa lungt ut innan vi hann stänga ggr flera!!!!!!!!!!!!!!! Annelie´s T var med, han hade enormt tålamod, hade de varit min S hade han dragit efter en kvart =). Konstigt att han e så himla tjurig, han har ju trots allt varit en duktigt tävlingshäst som åkt mkt förut!!!
Tillslut så gick hästen iaf in å vi kunde komma iväg!
Å jäklar vilken bra firma bil min pappa köpt.....den var helt överlägsen att dra med ( fast egentligen så hade ja inte behörigheten att dra med den) *fy fy* ja har varit olaglig. Ja kan egentligen inte förstå att man inte får dra med stora bilar, de här e en stoooooooor pickup som e 4WD, helt suverän, de går ju mkt stadigare att dra med en sådan bil!!

När vi släppte in hästen i sin nya box så lade han sig direkt och rullade i de nya spånet =) de verkade inte bekomma honom ett dugg att han fått flytta (kanske han åxå tyckte de va skönt att slippa gamm stallet).

Fick äta middag hos A & T, tacos blev de, de va så jädra gott, som de alltid e då man inte lagar själv =)

Imorn ska ja rida ut med dom nya stallkompisarna de ska bli så jäkla skoj att få lite ridsällis =)

JO!!!! Glömmde de...................ja var ju på stan idag med lilla A, vi åt på Mc donalds *som vanligt* å shoppade lite på rea =)

Har min älskade vovve här i helgen, har inte haft så mkt tid till honom idag, men imorn å på söndag så ska vi bara myyyyyyyyyyyyyyysa!!!

P&K

RSS 2.0