äntligen äntligen

så har vi flyttat pållen våran!!! Vi höll på ca en timme för att få honom på transporten *jäkla häst*. Han bara stod å tjurade, längde på halsen å blundade lite nonchalant....gissa om man blev galen, han gick in....för att sedan backa lungt ut innan vi hann stänga ggr flera!!!!!!!!!!!!!!! Annelie´s T var med, han hade enormt tålamod, hade de varit min S hade han dragit efter en kvart =). Konstigt att han e så himla tjurig, han har ju trots allt varit en duktigt tävlingshäst som åkt mkt förut!!!
Tillslut så gick hästen iaf in å vi kunde komma iväg!
Å jäklar vilken bra firma bil min pappa köpt.....den var helt överlägsen att dra med ( fast egentligen så hade ja inte behörigheten att dra med den) *fy fy* ja har varit olaglig. Ja kan egentligen inte förstå att man inte får dra med stora bilar, de här e en stoooooooor pickup som e 4WD, helt suverän, de går ju mkt stadigare att dra med en sådan bil!!

När vi släppte in hästen i sin nya box så lade han sig direkt och rullade i de nya spånet =) de verkade inte bekomma honom ett dugg att han fått flytta (kanske han åxå tyckte de va skönt att slippa gamm stallet).

Fick äta middag hos A & T, tacos blev de, de va så jädra gott, som de alltid e då man inte lagar själv =)

Imorn ska ja rida ut med dom nya stallkompisarna de ska bli så jäkla skoj att få lite ridsällis =)

JO!!!! Glömmde de...................ja var ju på stan idag med lilla A, vi åt på Mc donalds *som vanligt* å shoppade lite på rea =)

Har min älskade vovve här i helgen, har inte haft så mkt tid till honom idag, men imorn å på söndag så ska vi bara myyyyyyyyyyyyyyysa!!!

P&K

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0