torg skräck

minst sagt,fy fy fy..........en aning pinsamt att måsta gå ut på isen under en hockey match med 8000 på läktaren! De var absolut  inte skoj, synd att de bara är att finna sig i sånna saker i detta jobb, hade helst sprungit och gömmt mig.

De går rätt bra att räkna nu iaf, ja börjar få till det, hoppas att det är en snäll tenta UTAN en massa enhetsomvandlingar!!!!

Nu längtar ja såååååååååååå till påsken då vi åker upp till stugan igen, ja längtar verkligen dit NU!!!!! Synd bara att inte pappsen inhandlat ngn ny skoter än, men,men man kan inte få allt. Får hålla mig till skidorna och prommisar ist!! Kul att Biggan ska upp åxå, då har ja ngn att leka med. Igår fick Pållen nya dojjor så blir det till att ligga i hårdträning om vi ska kunna ställa upp på ngn tävling framöver.


ne nu ska ja ut å rida!


kram


Kommentarer
Postat av: E-Kå

Ja fy va hemskt och måsta halka ut där på isen. Jag led med er. Det var ju synd att eran "kupp" inte lyckades. Vi Modoiter förstod ju vad ni var ute efter när ni sjukförklarade målvakten;) Han fick säkert inte en syl i vädret när både Timråläkaren, Timrånaprapaten och två Timråfans till ambulanspersonal tvingade ner han på båren och körde ut honom från planen. Nä, det måste in fler MoDo fans i ambulanserna:) Vi ses //

2008-02-20 @ 20:55:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0