vart har vår häst tagit vägen??!!?

Imorse försvann våran häst å det kom ett monster istället!!!!!!!!!!!!!!!! Imorse var han aldeles snurrig och ivrig, som han aldrig annars är! vi bestämmde att vi skulle ta ut honom sisst av alla fyra hästarna, han skulle få gå med ett sto. Vi släppte ut de andra hästarna som direkt sprang och ställde sig vid hö balen längst ner i hagen (vilken man inte ser från ingången till hagen) sen skulle vår snälla lugna häst ut =) *haha* ha var hel tokig så ja fick släppa honom, han såg inte hästarna ngn stans och feg som han är så tordes han inte gå ner för branten som leder ner till där dom andra hästarna står. Han skrek och sprang fram och tillbaka upp i hagen å undrade vars fan dom tog vägen?!? A & jag började gå ner mot de andra hästarna för vi tänkte att då kanske han följer med......men ikke!!! Vi lockade å lockade på honom, han var för galen för att vi skulle kunna leda honom =). Tillslut så hittade han vägen ner å gissa om han blev glad då han fick se de andra hästarna!!!!!!!!!! Stoet var snällt med honom och dom verkar gilla varandra =)

SÅ till dagens ridtur med alla stall kompisarna!! T  var på tårna redan när ja skulle göra iordning honom, han kunde inte stå stilla och var aldeles stirrig, vilket han inte brukar vara, han brukar nästan stå å sova å vara världens lugnaste! Vi hade bestämt att vi skulle rida en lugn tur eftersom vi e lite otränade. När ja kommit upp på honom och vi börjar rida iväg så känner ja att han kröker på ryggen och sänker huvudet......å vipps så lägger våran cool lugna häst av en rejäl bock serie, ja blev rädd å sa till dom andra att nä nu vänder ja å går in i stallet igen (ja e lite feg eftersom ja inte ridit på ett tag) Tjejerna övertalade mig, och sa åt mig att säga till honom på skarpen, å rädd som ja e så trodde ja att han skulle bli värre om ja bråkar på honom, men han skärpte faktiskt till sig. Han trippade å bockade lite om vart annat hela ridturen, iofs så var det inga våldsamma bockningar men ändå!! Till slut efter en timmes nervositet så var vi hemma igen *phu* ja överlevde.....å kommer nog vara tuffare nästa gång de händer! T var genom blöt av svätt.....och helt slut =)

Hoppas detta var en engångs företeélse................han kanske blev så glad att få sällskap ut (vi har ju inte haft det tidigare)

ciao

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0