underbar....

dag... De e väl underbart att bara få kliva upp, ta på sig "rocken" läsa tidingen med en kopp kaffe i lugn och ro *myyyyyyyyyyyyyyys*. Ringde å bestämde med Annelie att vi skulle ta en tur på stan, har inte varit där på H E L A sommar'n!!! Shoppade födelsedags pressent till världens bästa mamma, de blev hennes favvo grejjer, en biotherm ansikts mask å en biotherm ansikts vatten, tror att de blir uppskattat!!! Hittade en skita häftig lång-kortärmad tröjja på H&M, den e svart å vit randig med ett tryck på framsidan som föreställer en uppochnervänd mun =), svårt att förklara men ja tänkte ha den till leggings!!
Älskling ringde när vi var på stan, han hade minsan satt sig i solen med en öllllllllllllllllllllllllllllllllllllll....................fusk, attans varför tog ja bilen???? Vi bestämde att idag skulle vi äta fisk soppa med aioli, å ett gott vitt vin. Köpte åxå hår färg för  att kunna täcka över räcerbanan ja plödsligt fått uppe på huvvet =).

Nu sitter ja här mätt å belåten efter att ha ätit världens godaste fisk soppa och druckigt gooooott vin............nu ere bara att vänta på vårt favvo program MORDEN I MIDSOMER!!!!!!!!

Imorn kommer Lill-Annelie å Micke hem från Bulgarien....hoppas dom haft det super....speciellt eftersom ja talat så gott om det stället =)


Snart Sthlm åxå *kuuuuuuuul*

//The Propp


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0