Mååååååååååååånga paket blev de :P

Ja måste förmodligen vara den snällaste tjej i sundsvall =) Ja fick så himla mkt paket!! Precis sånt som ja önskat mig. =)

I måndags så kom vi hem från fjällen! 150cm snö!!!!!!!!! Tänk att ja alltid får sån ångest då det bär av hemmåt igen. FY de e nästan så ja skulle behöva en liten bit "benzo". Vi hade de så himla härligt! Tor-Lör var de inte så där jätte bra väder så vi gjorde inte så mkt mer än att slöa och mysa. På lör em åkte vi ner till vemdalen by för att handla, å där hittade ja en utförsäljning av begangnade skidor =) Vi skulle ju inte köpa några skidor eftersom vi inte åker så mkt, vi åker ju mest skoter. Å ja vill ju ha riktiga tävlings skidor annars så får det vara, dom e ju så fruktansvärt dyra så ja har tyckt att de varit bättre att hyra dom ggr vi åker. Men nu hittade ja en riktigt bra utförsäljning. Hittade ett par värstingskidor 2 år gamla för lite och ingenting, ja pratade med försäljaren och försäkrade mig om att skidorna gick fort =) och det skulle dom göra sa han! Man e ju född fartdåre!!! Iaf så hittade ja ett par till min sambo åxå. Pjäxor hade dom egentligen inte till försäljning utan bara till uthyrning, men tjat majja som ja är så fick ja köpa ett par endå =)

Provade skidorna på söndagen......å jisses va kul de var att åka på dom! Anja P släng dej i väggen!!!!!!!!!! De gick undan i backen å de va så jäkla skoj. Kom till insikt att en hjälm på mitt fartdåre huvve inte vore så dumt!! De finns ju så fina hjälmar nu, ska nog ta å hålla lite utkik efter en snygg hjälm senare då dom rear ut dom.

Åker iaf upp igen nästa helg =) Blev ju riktigt skid biten nu!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0