mkt att längta till nu =)

Å va ja älskar att längta till saker =) det gör livet så himla mkt skojigare om man har saker att längta till!! Just nu längtar ja först till söndag då ja ska rida lektion på T, har inte gjort de på närmare 7år så de ska bli så himla skoj. Skoja ska de även bli att höra va dom tycker om våran stjärna, han har ju en fantastisk skritt som ja bara sett hästar på tv som har :P

Sen längtar ja tills nästa helg då de bär av upp till stugan i vemdalen för lite skidåkning, massa öl, jäger å afterskiiiiiiiiiii =) å va älskar fjällen!!!!!!!!!!! Jag har ju turen att även få åka upp till påsk med pärona mina, vi åker upp på skärtorsdagen å hem på måndagen, så de blir bara i princip hem och vända.

Sen på tisdagen efter påsk så fyller ja hela 29 år *haha* får nästan räkna efter för att komma ihåg hur gammal ja blivit!!! Fylla år e nog de bästa som finns, att öppna paket e ju hur roligt som hälst! Å den värsta komentaren ja vet är folk som säger att man e för gammal för att få paket!!!!!! Vilket jäkla sätt, ja e inte gammal iaf =) Ja har bara önskat mig pressentkort på en hästaffär i stan så ja kan köpa lite nya grejjer till mig å hästen =)

ja som sagt ja har endel att längta efter =)

Har dock en liten oro i magen som inte e skoj, ja fick ett otrevligt brev från CSN igår *morr* har tydligen tjänat 23 tusen för mkt år 2006!!!! (va fan ska de ta två år för att komma på det?) De blir inte skoj att betala in dom, fast iofs så dras de ju av på lånet så de blir ju bra i vilket fall. Ringde pappsen å snyfftade lite......de ordnar sig sa han =) fy ja har aldeles för snälla föräldrar ja!! Inte konstigt att ja blev retad då ja va liten för att ja va bortskämd.

ne ja tror bestämmt att ja ska ta en pover nap innan tvättstugan.....

hej hopp

Kommentarer
Postat av: Linda

Mysigt att ha så mycke att längta till & blir du *bara* 29???

Så vad sägs om Modo i kvarten igen då?? ser ju ut att bli så:-)

kram kram

2008-03-09 @ 17:12:21
URL: http://crazybeautifulworld.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0